29.6.10

Emppersona


Josep Lluís Francesch, president de la Fundació PIMEC i Carles Ruiz, Soci Director d’OME Coaching, durant la signatura de l'acord de col.laboració

La Fundació Pimec i OME Coaching han signat aquest migdia a la seu de Pimec a Barcelona un conveni de col•laboració amb l’objectiu de promoure un servei d’acompanyament, assessorament i facilitació de recursos a les persones autònomes, empresàries i emprenedores que s’han quedat aturades per tal que puguin millorar en la seva situació personal i professional.

La Fundació Pimec és una entitat creada per Pimec, la patronal de les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya, amb l’objectiu d’ajudar a l’empresa i les persones empresàries a ser socialment responsables i posar al seu abast solucions per a una millor adaptació a l’activitat econòmica actual. A la vegada, ofereix accions i programes de caire social vinculats al teixit empresarial. En concret, aquest conveni amb OME Coaching, s’engloba en el marc del Programa Emppersona.

Emppersona va dirigit a persones empresàries, autònomes i emprenedores que estan a l’atur o en serioses dificultats degut a la situació de crisi que estem vivint. Entre d’altres, el programa dóna atenció i suport a les persones demandants per tal que puguin recuperar la confiança en elles mateixes; ha creat una plataforma d’organitzacions i recursos específics per a persones empresàries i, contribueix a retenir el talent i la capacitat emprenedora del teixit empresarial català.



La Fundación Pimec y la empresa OME Coaching han firmado este mediodía en la sede de Pimec en Barcelona un convenio de colaboración con el objetivo de promover un servicio de acompañamiento, asesoramiento y facilitación de recursos a las personas autónomas, empresarias y emprendedoras, que se han quedado desempleadas, con el fin de que puedan mejorar su situación personal y profesional.

La Fundación Pimec es una entidad creada por Pimec, la patronal de las micro, pequeñas y medianas empresas y los autónomos de Cataluña, con el objetivo de ayudar a la empresa y a las personas empresarias a ser socialmente responsables y poner a su alcance soluciones para una mejor adaptación a la actividad económica actual. A la vez, ofrece acciones y programas de cariz social vinculados al tejido empresarial. En concreto, este convenio con OME Coaching, se engloba en el marco del Programa Emppersona.

Emppersona va dirigido a los empresarios, autónomos y emprendedores que están en paro o en serias dificultades debido a la situación de crisis que estamos viviendo. Entre otras, el programa da atención y apoyo a las personas demandantes para que puedan recuperar la confianza en ellas mismas; ha creado una plataforma de organizaciones y recursos específicos para empresarios y, contribuye a retener el talento y la capacidad emprendedora del tejido empresarial catalán.

No hay comentarios:

Publicar un comentario