23.9.10

Únics - Únicos


Tots sabem, és obvi, que som diferents. Uns som alts, altres som baixos, uns som rosos altres morenos, uns som prims i altres grassos... Aquestes peculiaritats físiques les acceptem com la cosa més normal.

En canvi, no acceptem de la mateixa manera les nostres diferències interiors. Per què no superen igual la mort d’un pare els seus fills? Per què no aprenen igual els nens en una mateixa classe? Per què no riem igual després d’escoltar un mateix acudit? Som individus i com a tals som únics.

Hem de ser-ne conscients, i a l’hora aprendre a gestionar les emocions que brollen en el dia a dia de la font dels nostres pensaments. La PNL (Programació Neurolingüística) ens ajuda a entendre com pensem, com raonem i, per tant, com canalitzem les nostres emocions. A OME Coaching ens hem especialitzat en el tracte individualitzat a les persones a través del Coaching i la PNL. Perquè som únics.

Montse Falqués


Todos sabemos, es obvio, que somos diferentes. Unos somos altos, otros somos bajos, unos somos rubios y otros morenos, unos somos delgados y otros gorditos… Estas peculiaridades físicas las aceptamos como la cosa más normal.

En cambio, no aceptamos de la misma manera nuestras diferencias interiores. ¿Por qué no superan igual la muerte de un padre sus hijos? ¿Por qué no aprenden igual los niños en una misma clase? ¿Por qué no reímos igual después de escuchar un mismo chiste? Somos individuos y, como tales, somos únicos.

Tenemos que ser conscientes de ello y, a la vez, aprender a gestionar las emociones que brotan en el día a día de la fuente de nuestros pensamientos. La PNL (Programación Neurolingüística) nos ayuda a entender como pensamos, como razonamos y, por lo tanto, como canalizamos nuestras emociones. En OME Coaching nos hemos especializado en el trato individualizado a las personas a través del Coaching y la PNL. Porqué somos únicos.

Montse Falqués

No hay comentarios:

Publicar un comentario