31.8.10

EconoMIA (1) - Adaptar


Molt ens queixem, i amb raó, que cada vegada els salaris son més baixos i que ens és molt difícil viure amb el que guanyem. També és veritat que estem vivint en una societat de consum que va creant contínuament noves necessitats, encara que la realitat és que som les persones les que, a nivell individual, escollim i assumim les nostres despeses.

Convertir-nos en consumidors responsables és indispensable per adaptar-nos amb èxit a la realitat actual. El malbaratament ofereix gratificació i la sensació d’abundància, el control aporta senzillesa i sensació de seguretat.

Adaptar-nos a la nostra realitat és possible. Amb orientació, motivació i entrenament podem treballar la nostra capacitat d’analitzar i pensar abans de gastar. Un bon pla es pot convertir en una eina que ens ajudi a aconseguir metes que fins a les hores ens semblaven impossibles d’assolir.

Com deia Andrés Panasiuk , llicenciat en ciències de la comunicació social, “la diferència entre arribar a final de mes i no arribar-hi no es troba en la quantitat de diners que guanyem, si no en la que gastem”. Pensem-hi i treballem per a aconseguir-ho.


Maite Ruiz - OME Coaching


Mucho nos quejamos y con razón, de que cada vez los salarios son más bajos y que es muy difícil vivir con lo que ganamos. También es verdad que estamos viviendo en una sociedad de consumo que va creando nuevas necesidades continuamente, aunque la realidad es que somos las personas las que, a nivel individual, escogemos y asumimos nuestros gastos.

Convertirnos en consumidores responsables es indispensable para adaptarnos con éxito a la realidad actual. El derroche ofrece gratificación y la sensación de abundancia, el control aporta sencillez y sensación de seguridad.

Adaptarnos a nuestra realidad es posible. Con orientación, motivación y entrenamiento podemos trabajar nuestra capacidad de analizar y pensar antes de gastar.Un buen plan puede convertirse en una herramienta que nos puede ayudar a conseguir metas que hasta el momento nos parecía imposible alcanzar.

Como decía Andrés Panasiuk, licenciado en ciencias de la comunicación social, “la diferencia entre llegar a final de mes y no llegar no está en función del dinero que ganamos, sino en la que gastamos”. Pensemos y trabajemos para conseguirlo.


Maite Ruiz - OME Coaching

No hay comentarios:

Publicar un comentario